vector
icon
icon

Etapa a patra a campionatului național de raliuri al României – Danube Delta Rally

În weekendul 10-12 iunie s-a desfășurat la Tulcea etapa a patra a campionatului național de raliuri al României – Danube Delta Rally, etapa ce a făcut parte si din European Rally Trophy. Am participat din nou în cadrul Cupei Dacia, sub culorile echipei BCR Team.

Centrul de interes al raliului (parcul de service, centrul de comandă, centrul media) a fost amplasat pe faleza Dunării, între hotel Delta și Hotel Esplanada. În felul acesta au fost foarte mulți spectatori prezenți care au luat contact direct cu piloții și echipele.

Proba spectacol a raliului (superspeciala) s-a ținut in centrul orașului și a avut aproximativ 5000 de spectatori. Se estimează că pe toata perioada raliului au fost aproximativ 10.000 de spectatori prezenți.

Ca și până acum, în perioada dintre raliuri echipa a fost prezentă în cotidiene centrale și pe site-urile de specialitate, cu comunicate de presă.

În cadrul prezentării oficiale s-au împărțit 200 postere si 500 flyere cu partenerii, după care a avut loc o întâlnire cu invitații Omniasig, invitați care au mers în dreapta în calitate de copiloți la antrenamentul oficial ce a precedat raliul (sesiunea de shakedown).

Ca rezultat sportiv, am ocupat locul 3 in cadrul cupei Dacia si locul 2 in clasamentul pe echipe, cu BCR Team.

Urmează Raliul Moldovei Bacău, in perioada 1-3 iulie 2016.