vector
icon
icon

Testimoniale

Relațiile pe care le construim cu partenerii și colaboratorii noștri reprezintă cheia succesului. Afacerile nu înseamnă doar calcule și strategii... Înseamnă ascultare, analiză, adaptare, luarea în considerare a tuturor parametrilor și crearea de soluții aplicate.

Zamfir C, Director Producție

„Am avut ocazia de a cunoaște echipa MIRAS cu mulți ani în urmă, într-un moment în care parteneriatele se bazau mult mai mult pe valori umane decât pe cifre sau rezultate. Am construit o relație de încredere și respect și sunt foarte recunoscător pentru felul în care a crescut colaborarea noastră.

Echipa MIRAS este alcătuită din profesioniști bine pregătiți, mereu deschiși la dialog, cu care te poți sfătui în orice problemă și care au întotdeauna o soluție viabilă. Sunt mereu prompți și receptivi la solicitările noastre, și angajați în a oferi servicii excelente.

Keep up the good work!”

Simion A, Director Achiziții

„Recomand cu căldură MIRAS pentru produsele metalurgice variate și de calitate, disponibile în stoc, și pentru serviciile de livrare eficiente. Am fost impresionat de promptitudinea și profesionalismul cu care au gestionat comenzile noastre și de felul cum au răspuns solicitărilor.

Serviciile de livrare ale MIRAS înseamnă transport securizat și direct al comenzilor, evitând necesitatea altor aranjamente logistice și a altor costuri suplimentare.

Mulțumesc MIRAS pentru contribuția la succesul proiectelor noastre și pentru parteneriatul de încredere!”

Anastasiu D, Director Tehnic

„Piața de distribuție a produselor metalurgice este, în general, reglată de prețuri. Din acest punct de vedere, nu există diferențe majore pe piața din România. Diferența însă între un parteneriat oarecare și unul de succes este dată de relația pe care construiești cu echipa cu care lucrezi.

La MIRAS am găsit parteneriatul ideal. Sunt echipa alături de care ai siguranța că lucrurile merg ca la carte. MIRAS se remarcă prin profesionalism și experiență în toate aspectele colaborării, demonstrând transparență, integritate și respect. Comunicarea coerentă și deschisă ne permite să desfășurăm toate operațiunile cu încredere, fără întârzieri și în condiții optime.”

Vasilescu T, Coordonator Producție

„Flexibilitatea și capacitatea de a gestiona comenzile și de a respecta termenele stabilite ne-au ajutat și ne ajută în continuare să ne atingem obiectivele. Pot spune cu fermitate că MIRAS este pentru noi o verigă puternică în lanțul de execuție a proiectelor – un partener fără de care nu am obține performanța de care ne bucurăm în business.

Bravo! Continuați tot așa!”