vector
icon
icon

În perioada 12-14 mai 2016 a avut loc la Arad etapa cu numărul 3 a Campionatului National de Raliu care a contat și in European Rally Trophy.

În perioada 12-14 mai 2016 a avut loc la Arad etapa cu numărul 3 a Campionatului National de Raliu care a contat si in European Rally Trophy.

În cele doua săptămâni premergătoare raliului echipa a avut apariții în următoarele publicații: Auto Bild, Libertatea, Click, Adevarul,

Evenimentul Zilei și pe site-urile de specialitate autorally.ro, autostiri.ro, motorsportnews.ro și fanrally.ro. De asemenea au fost apariții în cadrul emisiunilor de știri sportive ale TVR, Antena 1, Prima Tv, precum și în emisiunea de specialitate Rally Magazin difuzata pe Dolce Sport.

În cadrul sesiunii de antrenamente am avut 15 invitați ai BCR, Omniasig, Borsec.

Pe parcursul întregului eveniment s-au împărțit 300 de postere cu echipa și 500 de flyere cu toți partenerii noștri.

Superspeciala (proba spectacol desfășurată in centrul Aradului, in fata primăriei) a avut aproximativ 2000 de spectator și a fost transmisa in direct pe Digisport și la postul local TV Arad.

Rezultatul sportiv a fost locul 2 la Cupa Dacia, locul 3 la clasa 9 și locul 1 pe echipe, împreună cu BCR Rally Team. Overall ocupăm locul 3 in cadrul Cupei Dacia și locul 1 in campionatul rezervat echipelor.

În weekendul 9-12 iunie se va desfășura Raliul Dunării ( http://www.danubedeltarally.ro/ ), unul dintre cele mai spectaculoase și mediatizate evenimente din cadrul Campionatului National de Raliuri.