vector
icon
icon

Raliul Moldovei 2016

În perioada 29.06-02.07 2016 a avut loc la Bacău și Moinești etapa a 5-a a Campionatului Național de Raliuri al României.

Raliul s-a desfășurat pe parcursul a două zile, una în Bacău, unde a avut loc prezentarea oficială la care au fost prezente aproximativ 5000 de persoane și una în Moinești, unde a avut loc și festivitatea de premiere. În total se estimează un număr de 10.000 de spectatori, în ambele zile (la prezentarea oficială, în parcurile de service amplasate în centrul orașelor Bacău și Moinești, pe probele speciale și la festivitatea de premiere).

În cadrul activităților de mai sus s-au împărțit aproximativ 400 de postere și 1000 de flyere cu partenerii noștri. Am avut 16 invitați din partea partenerilor noștri, care au mers în calitate de copiloți la antrenamentul oficial dinaintea raliului, având parte de un tratament VIP pe întreaga durată a evenimentului.

Ca rezultat sportiv, am încheiat pe locul 2 la Cupa Dacia, urcând în acest fel o poziție în clasamentul general. Același loc l-am ocupat și cu echipa BCR Rally Team.

Următoarea etapă în perioada 28-30 iulie este Raliul Transilvaniei, care se va desfășura la Cluj.